Školica.FM

U sklopu radijske radionice Kulturpunktove novinarske školice, polaznici su programa pripremili mozaičnu emisiju.

ledena_kisa_630

Slaven Tolj, Ledena kiša, spomen-park Dotrščina

Uz podršku voditelja radionice Ljubice Letinić i Vida Mesarića, polaznici programa Kulturpunktove novinarske školice u sklopu radijske radionice napravili su mozaičnu emisiju pod nazivom Školica.FM u kojoj možete poslušati pet priloga.

 

U prvom prilogu Ejla Kovačević i Ivna Franić posjetile su izložbu stripa Stipana Tadića u Laubi, nakon njih poslušajte reportažu Katje Knežević i Ljiljane Logar s amaterske predstave 4,48 psihoza: Sarah u fragmentima izvedene u SKUC-u. Ana Galant pozabavila se temom žminjskog govora, prošle godine uvrštenog u nematerijalnu kulturnu baštinu. Matea Grgurinović, Ivana Pejić i Iva Rosandić priredile su prilog o spomen području Dotrščina, a Martina Domladovac i Lorena Čempuh pohodile su Okuse doma u Plavom Loncu. 

Kulturpunktova novinarska školica – Svijet umjetnosti edukacijski je program u sklopu kojeg mladi imaju priliku usvojiti temeljne vještine novinarskog zanata te ključna znanja o suvremenim likovno-umjetničkim praksama. Aktivna od 2009, Školica i ove godine putem serije predavanja usmjerava pažnju na suvremenu vizualnu umjetnost, dok se u radioničkom segmentu posvećuje pisanim i zvučnim formama novinarskog izražavanja.

Objavljeno
Objavljeno

Povezano