Podrži

Iskaznica Klubturpunkta

Drage čitateljice i dragi čitatelji!

Pozivamo vas da se učlanite u Klubturpunkt, klub čitatelj(ic)a i prijatelj(ic)a portala Kulturpunkt.hr, i postanete pridruženi članovi udruge Kurziv, nakladnika portala koji kontinuirano prati onaj dio nezavisne kulturne scene u Hrvatskoj koju karakterizira progresivnost, interdisciplinarnost, istraživanje i eksperiment. Šireći forme djelovanja udruge i portala, Klubturpunkt djeluje kao prostor povezivanja čitatelj(ic)a i redakcije te mjesto razvoja budućih suradnji. Smatramo da interakcijom s našim čitatelji(ca)ma možemo zajednički očuvati prostore slobodnog i kritičkog govora te tako ostvariti viziju širenja prostora dijeljenja i solidarnosti.

Zašto Klubturpunkt?

Uključenjem u Klubturpunkt možete doprinijeti našem radu, sudjelovati u akciji očuvanja neprofitnih kritičkih prostora, ali i ostvariti interakciju s autori(ca)ma, koleg(ic)ama te stvarati nove kontakte i mogućnosti suradnje. Tijekom godine bit ćete obaviješteni o javnim događanjima u organizaciji Kurziva, a krajem svake godine u suradnji s partnerima pripremamo vam poklon-pakete zanimljivih i aktualnih publikacija.

Kako se uključiti?

Donacijom od 15,00 € možete podržati rad portala Kulturpunkt.hr. Uključiti se možete osobno, u našem uredu na adresi Ulica baruna Trenka 11, ili slanjem maila na adresu elektroničke pošte. Nakon toga ćemo vam poslati upute za uplatu, a detalji o članstvu stići će na vašu adresu.

Veselimo se novim i starim članovima!

OGLAŠAVANJE

Cjenik 2023.