Radionica lošeg filma

Kinoklub Zagreb poziva sve zainteresirane na intenzivni filmski praktikum.

FOTO: Kinoklub Zagreb / Facebook

Kinoklub Zagreb poziva ljubitelje_ice sedme umjetnosti da se prijave na intenzivnu vikend radionicu lošeg filma!

Radionicu će tijekom vikenda, od 28. do 30. lipnja, održati filmski autori Zorko Sirotić i Lovro Čepelak. Mjesto održavanja radionice je Kuća Klajn u Klanjcu, slikovitom kulturno-povijesnom središtu zapadnog dijela Hrvatskog zagorja, smještenom na uzvisini podno ruševina srednjovjekovnog Cesargrada.

Na ovoj teorijsko-praktičnoj radionici polaznici_ce će se baviti sljedećim pitanjima:

Što je to loš film? Koje su njegove karakteristike? Je li moguće svjesno napraviti loš film i što kroz takav pokušaj možemo naučiti?

Prijave se šalju na e-mail adresu radionice@kkz.hr do 23. lipnja. U prijavi je potrebno navesti kontakt, poveznicu na prethodni rad te kratki opis motivacije za pohađanje radionice i/li ideju za loš film.

Napomena: Voditelji će napraviti selekciju od 4 polaznika. Radionica je besplatna i održava se u Kući Klajn, od petka popodne do povratka u nedjelju navečer. Prijevoz i smještaj osigurani su za sve sudionike_ce. Osiguran je cjelodnevni meni u subotu, dok je dogovor oko prehrane za petak i nedjelju na samim polaznicima i voditeljima. Kuća može ustupiti kuhinju, a Kinoklub filmsku opremu.

Više informacija o programu možete pronaći ovdje.


Povezano