Radionica zvuka

Kino klub Split poziva na upoznavanje s ulogom zvuka, vježbe snimanja te učenje o opremi i postprodukcijskom procesu.

FOTO: arhiva Kino kluba Split

Kino klub Split organizira radionicu zvuka pod mentorstvom svog člana Tonča Bakotina, dugogodišnjeg predavača glazbeno-tonske tehnologije, glazbenika i oblikovatelja zvuka te programskog voditelja udruge i glazbeno-tonskog studija Sensoria.

Radionica će se održati od 15. do 17. ožujka u prostorijama Kino kluba Split u Domu mladih (Ulica Slobode 28). Raspored radionice bit će dogovoren naknadno s odabranim polaznicima.

Organizatori najavljuju upoznavanje s ulogom zvuka u pokretnoj slici, tonskom opremom, snimanjem i postprodukcijom. Završni dio radionice bit će posvećen vježbi snimanja u interijeru i eksterijeru, kao i učenju o opremi.

U slučaju velikog broja zainteresiranih, selekcija će se vršiti na osnovu motivacijskog pisma, a prednost će imati kandidati koji su prethodno pohađali radionice kamere i rasvjete te se prijavili na radionicu montaže.

Za redovne članove kluba radionica je besplatna, dok za ostale kotizacija po radionici iznosi 20 eura. Polaznici koji prođu tri radionice stječu pravo na učlanjenje.

Na radionicu se možete prijaviti putem prijavnog obrasca do 3. ožujka. 

Za sva pitanja, obratite se na program@kinoklubsplit.hr.


Povezano