PillowTalk

Na radionici će polaznici savladati osnove elektronike i zalemiti pojačalo koje će potom spojiti na mali zvučnik te ugraditi u jastuk koji prethodno donesu sa sobom.

“Sluša ti se lagana mjuza ili podcast u krevetu, a ide ti na živce žuljanje i ispadanje sluški? Ne da ti stalno namještati volumen na zvučniku? Ispraznile su ti se baterije na daljincu? Napeto ti je napraviti svoje prvo DIY pojačalo? Zanimaju te neke osnove elektronike, a nemaš petlje baciti se u to? Imaš viška vremena i pitaš se kako ga iskoristiti? OK! Imaš sve preduvjete da se prijaviš na radionicu PillowTalk, napraviš si svoje prvo pojačalo i ugradiš si ga u svoj jastuk! (a možeš i u nečiji drugi [ʕ •ᴥ• ʔ])”, stoji u pozivu na radionicu PillowTalk koju organizira udruga Radiona.

Na radionici koju vodi Deborah Hustić polaznici/e će savladati osnove elektronike i zalemiti pojačalo koje će potom spojiti na mali zvučnik/e te ugraditi u jastuk koji prethodno donesu sa sobom. Na takvo pojačalo možete audio kabelom spojiti svoj mobitel, MP3 uređaj ili bilo koji drugi audio uređaj. Dodatni tekstil, konci, zifovi, drukeri i sl. materijali osigurani su od organizatora. Nakon radionice polaznici/e nose svoja pojačala kućama. PillowTalk će se održati u subotu, 11. srpnja od 14 sati u Radioninom labu u Zagrebu.

Deborah Hustić je medijska umjetnica, edukatorica i voditeljica Udruge za razvoj ‘uradi sam’ kulture – Radiona. Bavi se nosivom tehnologijom i zvukom te razvojem edukacije putem radionica podržavajući STEAM koncept. Sudionica je brojnih domaćih i međunarodnih festivala, izložbi i konferencija u domeni DIY / DIWO elektronike, intermedijalnih i hibridnih umjetnosti. Stvara eksperimentalnu elektroničku glazbu za plesne predstave i performanse.

Prijave se šalju putem maila. Svakako napišite nekoliko rečenica o sebi te navedite razloge prijave. Radionica je besplatna. Maksimalan broj polaznika je 10 uz mogućnost podjele na dvije radionice u skladu s epidemijskim mjerama. Polaznici trebaju ponijeti zaštitne maske, dok su dezinfekcijska sredstva osigurana u Radioni.

Rok za prijavu je 9. srpanj.


Povezano