Benefit za Relju

petak, 11.04.2014. - petak, 11.04.2014.
sasa_relic_630

“Neki ga znaju i kao voditelja Maketarnice pri Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu a neki kao strpljivog i nasmijanog voditelja radionica Rearhitektura i Održavanje bicikla u Močvari. Mnogima od vas, kao i nama, on je prije svega dobar prijatelj.

Saša je početkom ove godine doživio težak moždani udar i očekuje ga (nadamo se što brža i što kraća) rehabilitacija. Kako bi njemu i njegovim bližnjima olakšali novonastalu životnu situaciju i bar djelimično pomogli u pokrivanju visokih troškova liječenja, odlučili smo se napraviti niz humanitarnih događaja sa ciljem prikupljanja novčanih sredstava usmjerenih ka Reljinom oporavku”, poručuju iz Močvare.

Na prvom u nizu koncerata za Relju sviraju prijatelji iz bendova: 

Nakon nedavnog rasprodanog koncerta u Vintage Industrial Baru, Debeli Precjednik, lege s Vijenca Borisa Kidriča nastavljaju koncertni pohod po Zagrebu, slaveći pritom 20 godina postojanja i promovirajući nove pjesme koje uskoro izlaze na slavljeničkom EP izdanju. 

FNC Diverzant, najpoznatiji pankeri iz Dugava u Močvari sviraju prvi jubilarni ovogodišnji koncert, nakon (zbog požara) otkazanog nastupa na Pank romantici u Medici.

 

Kultni hrvatski thrashy hardcore punk bend Senata Fox, nakon duže pauze, u Močvari svira svoj posljednji koncert.  

Najstariji hrvatski post rockeri, Lunar, nakon duge pauze u Zagrebu ponovo sviraju svoje svemirske instrumentale.   

Benchwarmers vesela je družina koja svira pop muziku s upaljenim distorzijama i povremenom solažom, a nedavno je objavila Define Success, debitantski album u izdanju nezavisne izdavačke kuće Noisy Night Records. 

Koncert će se održati 12. travnja, ulaznica je 40 kuna u pretprodaji, a 50 kuna na dan koncerta. 


Povezano