Perforacije 2014.

ponedjeljak, 16.06.2014. - nedjelja, 29.06.2014.
savovi_630

Šavovi, Mario Kikaš i Mila Pavičević

Dubrovnik, Rijeka, Split, Zagreb, 17-30. lipnja

U proteklih pet godina, Perforacije su dovele čitav niz umjetnika te otvorile brojne umjetničke suradnje i koprodukcije i došao je trenutak za promjenu smjera, najavio je umjetnički direktor festivala Zvonimir Dobrović. Perforacije će tako krenuti u smjeru sužavanja programa i veće potpore domaćim umjetnicima. 

Program festivala Perforacije koji se od 17. do 30. lipnja održava u četiri hrvatska grada – Dubrovniku (17. i 18. lipnja), Rijeci (20. i 21. lipnja), Splitu (23. i 24. lipnja) te Zagrebu (od 26. do 30. lipnja) donosi 46 izvedbi, s brojnim domaćim umjetnicima, ali i etabliranim umjetnicima iz svijeta. Ove se godine Noć performansa kao autentičan brend Perforacija po prvi puta održava u tri hrvatska grada: Splitu, Rijeci i Zagrebu.

Ove će se godine na Perforacijama predstaviti Selma Selman, Mario Kikaš, Mila Pavićević, Bruno Isaković, Jelena Tondini, Luana Lojić, Marija Štrajh, Vilma Reljić, Graeme Miller, Martina Nevistić, Mikiko Kawamura, Alen Sinkauz, Nenad Sinkauz, I.M. Klif, Heather Cassils, Nikolina Butorac, MMessy Oscillators, D.B. Indoš, Tanja Vrvilo, Studio Artless, Ayako Miyake i mnogi, mnogi drugi.

Više informacija, katalog i program događanja potražite na službenim stranicama festivala.


Povezano