Smislite ime za pozornice Terranea

Festival Terraneo poziva publiku da smisli nazive pozornica za ovogodišnji festival, a zauzvrat nudi nagrade!

dan_deacon_480

Imena pozornica nisu unaprijed uvjetovana, pa je tako publika pozvana da pomogne osmisliti ovogodišnje nazive. Organizatori će odabrati tri imena za tri open air pozornice na festivalu – glavni stage, drugi stage te “party zona”, radno ime trećeg stagea na kojem će se održavati dj programi i manje svirke.

Nagrade za uspješne prijedloge su sljedeće: za 1. mjesto (prihvaćeni prijedlog po kojem će biti nazvane pozornice) nagrada je festivalska ulaznica, 10 bonova za piće i 5 bonova za hranu te značka kreativnog tvorca imena pozornica za Terraneo izdanje 2011; za 2. mjesto (prijedlog koji nije prošao, ali je fora) nagrada je Terraneo festivalska majica, 8 bonova za piće i 4 bona za hranu, te za 3. mjesto (prijedlog koji nije prošao, ali je isto fora) Terraneo festivalska majica.

Nagradna igra odvija se preko Terraneo facebook profila do 20. svibnja, a svatko može dati po jedan komentar s prijedlogom za naziv sva tri stagea. Treba napisati ime za Glavni stage + ime za Drugi stage + ime za “Party zona” stage.

Sretno!

Izvor: Artim Produkcija / Na fotografiji: Dan Deacon 
Objavljeno
Objavljeno

Povezano