Sat za Sat! Život za film!

Objavljen je poziv za sudjelovanje u filmskom projektu Siniše Labrovića.

sat_lomax_630

Sat je film u trajanju od 24 sata, koji će prikazati 24 individualne priče, a svaka traje točno sat vremena. Na taj način svaka od priča ima jednakovrijedan status. Priče će biti snimljene u trajanju od sat vremena, bez naknadne montaže i intervencija u snimljeni materijal.

Poziv za snimanje odnosi se na sve, bez diskriminacije po pitanju obrazovanja, socijalnog statusa, dobi, spola ili bilo čega drugoga. Također, nema niti diskriminacije po pitanju mjesta ili sadržaja koji će biti sniman. Intimni i obiteljski trenuci i priče, sati rada i odmora, putovanja, treninga, rekreacije, izlazaka, komemoracija i slavlja, sve ljudsko, od rođenja do smrti, može biti i želja je da bude dio filma.

Vi sami birate što, kada i gdje će biti snimano, a snimljeno će biti prikazano bez ikakvih naknadnih intervencija, montaža i manipulacija.

Sat vremena života za koji želite da bude snimljen, s opisom vremena, mjesta i događaja, možete prijaviti mailom na adresu elektroničke pošte, porukom u inbox facebook stranice ili osobnim kontaktom u galeriji Greta, Ilica 92, Zagreb.

Izvor: Sat / Foto: Alex Lomax

Objavljeno
Objavljeno

Povezano