Postojan zvučni zid

Moonlee Records objavio je Golden Men, novi album slovenskog benda Nikki Louder koji je osim na CD i LP formatu dostupan i za besplatno preuzimanje. 

nikki_louder_630

Moonlee Records, u suradnji sa Založbom Radio Študent, sredinom travnja objavio je novi album slovenskih noise rockera Nikki Louder naslova Golden Men. Album je objavljen kao CD i LP, a u digitalnom formatu moguće ga je besplatno preuzeti na stranicama Moonlee Records i Bandcamp profilu grupe gdje izdanje možete podržati donacijom.

Kako javljaju iz Moonlee Records, novi album Nikki Louder drugačiji je od ranijih. Golden Men se i dalje može žanrovski smjestiti u post-punk/noise-rock te je kaotični zvučni zid karakterističan za ovaj bend i dalje prisutan. “Ubitačna ritam sekcija i dalje stvara čvrstu osnovu preko koje divlje plešu nojzerske gitarske vragolije i rastrgani vokali”, no Nikki Louder na novoj su ploči ipak manje hermetični. Pjesme su prozračnije i konkretnije, no album je i dalje žestok i intenzivan. Ovakav razvoj zvuka samo ističe vještinu benda poput Nikki Louder da iskorači van žanrovskih okvira kada mu se pokažu preuskim.

Sva izdanja, kao i informacije o promocijama i koncertima bendova s nezavisne etikete Moonlee Records možete pronaći na službenim stranicama ove izdavačke kuće. 

 

KP / Moonlee Records

Objavljeno
Objavljeno

Povezano