Modularni oblici

U sklopu Karlovac Dance Festivala, krajem kolovoza, radionicu o međuigri pokreta i zvuka u prostoru organizira Radiona.org.

karlovac-dance-festival_630

Radionica za plesače pod nazivom Modularni oblicifine strukture elektronike i plesa pod vodstvom kompozitorice Ane Horvat i medijske umjetnice Deborah Hustić iz udruge Radiona.org održat će se 30. i 31. kolovoza u sklopu edukativnog programa Karlovac Dance Festivala.

Radionica se bavi se interakcijom elektroničkog i elektroakustičkog zvuka i pokreta kroz improvizaciju. Kroz zajednički radni proces plesača i elektroničara pronalaze se nove forme i strukture izražavanja radeći zajedno na metaforičkim frekvencijama tijela i zvuka. Radionica će se baviti međuigrom pokreta i zvuka u prostoru i pokušati odgovoriti na pitanja međuodnosa instrument – tijelo / uređaj, pokret / zvuk.

Radiona / Makerspace – Udruga za razvoj ‘uradi-sam’ kulture osnovana je sa svrhom jačanja vidljivosti open source kulture i samoodržive produkcije, kao i s ciljem povezivanja područja umjetnosti, znanosti i tehnologije. Cilj udruge je stvaranje novih realiteta umreženih i suradničkih intermedijskih i novomedijskih praksi u skladu sa svjetskim trendovima kao što su DIY (uradi-sam) i DIWO (uradi-s-drugima).

 

Izvor: Radiona.org

Objavljeno
Objavljeno

Povezano