Gledajte radio

Radio Student i Televizija Student, edukativne platforme Fakulteta političkih znanosti, pokrenule su Radioteleviziju Student.

risa_ikeda_630 FOTO: Risa Ikeda

Radio Student i Televizija Student odlučili su udružiti snage, te su ove dvije edukativne platforme s ciljem praktične izobrazbe studenata Fakulteta političkih znanosti pokrenule Radioteleviziju Student. Radijski program se tako emitira u sklopu televizijskog svakodnevno iza ponoći, a sve je plod produkcije studenata fakulteta.

Zahvaljujući novoj opremi, Radio Student od nedavno možete gledati i preko video streama, te tako pratiti što se zbiva u režiji i studiju radija “koji nije za svakoga”. Upravo je nova tehnička podloga omogućila da kvalitetne video snimke reemitiraju televizijski kolege u svom programu. Iako radijski medij nije vizualan, ovaj projekt predstavlja rad Radio Studenta u novom obliku, te stavlja pod povećalo društveno odgovorni rad radija, kao i širok spektar tema koji pokriva.

Svake noći iza ponoći na Televiziji Student za sada možete pogledati snimke emisija i pratiti koji je sastav nastupio akustično u Iskopčanom petku, saznati najnovija zbivanja na književnoj sceni u Knjiškom moljcu, naučiti više o našem planetu u ekološkoj emisiji A gdje su kitovi ili pak spoznati ekološke i socijalne probleme čovječanstva u emisiji Strah od slobode

Nakon 18 godina djelovanja i gotovo 35 emisija tjedno, ekstenzija djelovanja Radio Studenta i novo partnerstvo s Televizijom Student proširuje rad oba medija, dajući još jedan element u edukaciji studenata Fakulteta političkih znanosti, ali i proizvodnji kvalitetnog medijskog programa.

Izvor: Radio Student

Objavljeno
Objavljeno

Povezano