Pogonator 2024

Otvoren je poziv za dodjelu besplatnih termina za kazališne i plesne produkcije te umjetnička istraživanja u prostorima Pogona Jedinstvo u 2024. godini.

Pogon – Zagrebački centar za nezavisnu kulturu i mlade poziva udruge, umjetničke organizacije, neformalne grupe i pojedince da se prijave za besplatno korištenje termina za kazališne i plesne produkcije te umjetnička istraživanja u prostoru Jedinstva u 2023. godini.

Prijaviti se mogu nove domaće produkcije i umjetnički istraživački projekti, koji se mogu okarakterizirati kao suvremeno progresivno kazalište; suvremeni ples; novi cirkus; eksperimentalni i/ili hibridni izvedbeni projekti.

Nove domaće produkcije realizirat će se u velikoj, a umjetnički istraživački projekti u maloj dvorani Pogona Jedinstvo. Odabrani projekti mogu koristiti prostor i svu tehničku opremu i to najviše 15 besplatnih termina (dana), najviše 6 sati dnevno. Za odabrane projekte bit će osigurana osnovna podrška promocije putem interneta i drugih redovnih promotivnih alata Pogona, kao i foto dokumentacija. Organizator programa samostalno organizira prodaju ulaznica i zadržava cjelokupni prihod. Detalje o predviđenim terminima korištenja i uvjetima prijave potražite ovdje.

Projekti se mogu prijaviti putem formulara, najkasnije do 8. rujna


Povezano