Borbeni roboti

Polaznici/e Radionine edukacije sudjelovat će u stvaranju hibridnih robota i pokretnih elektro stvorenja s ciljem savladavanja osnova robotike.

Radionica Borbeni roboti bavi se netipičnim robotičkim i elektroničkim kreacijama inspiriranih okolinom i poviješću. Polaznici će sudjelovati u stvaranju hibridnih robota i pokretnih elektro stvorenja s ciljem savladavanja osnova robotike ne bježeći pri tome od geekovskog humora i šarmatne nespretnosti DIY robotike. Nastali roboti u sebi će imati kompleksniju elektroniku i tijela izrađena od recikliranih dijelova, čime će se naglasiti potreba za ponovnom upotrebom pojedinih dijelova, bez stvaranja besmislenoh elektroničkog otpada. 

Radionica Borbeni roboti početak je novog ciklusa kultnih underground događanja održavanih sredinom 2000-tih u Zaprešiću pod nazivom Borbe robota inicijalnog osnivača Vedrana Relje, o čemu ćemo vas detaljnije informirati tijekom idućih mjeseci.

Vedran Relja bavi se robotičkim inovacijama te izrađuje tehnička rješenja i umjetničke instalacije za mnoge dizajnere i umjetnike, dijelove kazališne scenografije i rekvizite, dijelove za potrebe tuninga i stylinga automobila, custom elemenata namještaja i pomagala za osobe s posebnim potrebama. Do sada nagrađen s bezbrojnim priznanjima u području tehnološkog razvitka i inovacija u inozemstvu i Hrvatskoj.

Radionica je besplatna., maksimalan broj polaznika je 10 uz mogućnost podjele na dvije radionice u ovisnosti o situaciji s korona virusom Covid-19 u Republici Hrvatskoj. Na radionicu je potrebno ponijeti vlastitu zaštitnu masku, dok su dezinfekcijska sredstva osigurana u Radioni.

Prijave možete slati na mail do četvrtka, 18. lipnja u ponoć. Svakako napišite nekoliko rečenica o sebi te navedite razloge prijave. 

 


Povezano