Terraneo warm up party

petak, 10.06.2011. - petak, 10.06.2011.
nenad_borovic_500

Sunce, more, rekreacija, The National, La Roux, Janelle Monae, The Fall, Crystal Castles, The Raveonettes, Mogwai i niz drugih. Zvuči kao san, ali nije. To je Terraneo summer eco music festival. Osim navedenog nudi i niz radionica, predavanja, turističkih izleta i drugi popratni program. Ovo nije samo jedan u nizu ljetnih festivala, Terraneo je pet dana all inclusive ljetovanja u Šibeniku.

Ove se subote u KSETU imate prilike pripremiti na mali dio Terranea pod nazivom Aerozone iliti Party zona. Aerozona je sastavljena od nekoliko floorova na kojima će nastupiti niz stranih i domaćih DJ-a. Širinu glazbe koju ćete doživjeti u party zoni organizatori će pokušati predočiti ovim promotivnim partyjem na kojem će nastupiti DJ-i zagrebačke scene koje jako dobro poznajete. Nastupaju DJ-i: Pitzek, Labosh i Nenad Borović.

 
Kupnjom karte za warm up, ostvarujete pravo sudjelovanja u nagradnoj igri u kojoj možete osvojiti kartu za Terraneo festival. Također ostvarujete i mogućnost kupnje festivalske ulaznice po promotivnoj cijeni od 260 kn.

Ulaz se otvara od 22 sata, upad je 20 kn prije ponoći i 30 kn nakon.

Fotografija: Davor Višnjić/PIXSELL


Povezano