Jačanje lezbijske desnice

četvrtak, 03.03.2016. - četvrtak, 03.03.2016.
lezbijska_desnica_630

U petak, 4. ožujka, od 20 sati u prostorijama Chakka’s Rooma (AKC Medika, Pierottijeva 11) održat će se proslava sedmog rođendana ZbeLeTrona.

Događaj se otvara prvom u nizu tribina s temom “Žene u glazbi – pozitivne i negativne prakse bivanja glazbenicom” na kojoj sudjeluju članice audiovizualnog sastava Žen, Jordi Ilić iz benda Tus Nua, basistica Lucija Potočnik, kantautorica Ivana Picek kao i bubnjarica benda Vlasta Popić Tena Rak koje će uz vodstvo Antonele Marušić podijeliti neke od doživljaja iz njihove glazbene karijere.

Nakon tribine kreće glazbeni dio u kojemu sudjeluje Nora, inače članica stalne postave ZbeLeTrona, uz gostovanje Kitty i Sergia.

Tema proslave dotiče se naše domoljubne svakodnevnice, te su članice kolektiva, pod vodstvom snimateljice i redateljice Emine Hermann snimile i prigodni najavni video u kojemu su pokazale pučanstvu kako se zabavljaju pripadnice lezBijske manjine na Balkanu. Uz gostovanje eminentnih hrvatskih estradnih zvijezda i idola Hrvatske Thompsona i Severine, uz lake domoljubne note, pokazale su ono lice koje je često skriveno od očiju javnosti.

 

Svi gosti pozvani su da se obuku u hrvatske boje i svojom odjevnom kombinacijom s nama proslave našu predivnu Hrvatsku, zemlju tolerancije, znanja I suvremenosti.

Ulaz na događaj je donacija od minimalno 5 kuna kojim se omogućava daljnje djelovanje ZbeLeTrona.


Povezano