Deliričan plesni zvuk

petak, 27.06.2014. - petak, 27.06.2014.
ital_630

Danas poznat pod aliasom ITAL, Daniel Martin-McCormick glazbenu je karijeru počeo u bučnim bendovima Black Eyes i Mi Ami, da bi počeo sve više eksperimentirati s elektronskom glazbom te preko projekta Sex Worker konačno došao do aktualnog, deliričnog plesnog zvuka. S razvojem zvuka došao je i prijelaz sa autsajderske losanđeleske etikete 100% Silk do cijenjene britanske izdavačke kuće Planet Mu Records. Godine djelovanja na DIY sceni ostavile su traga pa Italova glazba donosi prilično originalan pristup klasičnom houseu i technu, poigravanje s klišejima i izvrtanje klupskih dogmi. Očekuje nas izuzetno plesni hibrid DJ seta i live nastupa s energičnom i mjestimično sirovom glazbom. Sunčani zvukovi, ritmični vokalni loopovi, uvrnute teksture i valoviti akordi čine savršenu zvučnu kulisu za pravi ljetni summer jam partij!

Mimi je “vinil DJ” i jedan od osnivača kolektiva ekstrakt, odgovornog za neke od najboljih klupskih večeri u Zagrebu. Bivši ministrant koji je zastranio s predviđenih puteva i poklonio se dvoglavoj hidri techna i housa, duha zaposjednutog vinilom i ruku kao đavoljih instrumenata.

U partij će vas uvesti Lucija i Pudlica – istaknuta mlada DJ snaga dobro poznata slušateljima Radio Studenta koju sve češće možemo čuti u zagrebačkim klubovima, i mladić kojeg ste isto tako mogli čuti na pokojoj klupskoj večeri, ali je za ovu priliku odlučio ostati misteriozan.

Party će se održati u subotu, 28. lipnja. Upad je 50 kuna. 


Povezano