Noise rock sunday

subota, 28.05.2011. - subota, 28.05.2011.
BEAR CLAW_500

Bend Bear Claw iz Chicaga ima novo, treće izdanje, koje će predstaviti zagrebačkoj publici. Riječ je o albumu Refuse this gift koji je rezultat eksperimentiranja tijekom suradničkog pisanja u vremenu od više od tri godine od zadnjeg izdanja albuma na etiketi SickRoom Records.

Refuse This Gift je snimio Steve Albini i ovo je treća zajednička suradnja. Rezultat je gotovo savršen zvučni prikaz benda. Jasnoća i moć uhvaćeni na ovom izdanju su rezultat otvorenog i udobnog, ali i organiziranog i direktnog pristupa snimanju koji su Bear Claw i Steve dalje i dalje rafinirali sa svakim novim projektom.

Trio iz Minneapolisa, Self-Evident je nakon dvije godine pauziranja snimio peti LP Endings. Glazbeno, bend nikad nije zvučao složenije i kohezivnije. Gitara i bas su savršeno sinkronizirani, dok zamršeno bubnjanje upotpunjuje sliku. Dok je besprijekorna glazbena međuigra benda karta na koju igraju, vokalno transformiranje pjesama na albumu su kombinacija melodije te agresije koji se usklađuju s glazbom.

Početak je u 21 sat, a cijena karte 30 kn.


Povezano