MIMO: Druyd i Lovely Quinces

četvrtak, 11.04.2013. - petak, 12.04.2013.
druyd_music_630

Druyd je jedan od najoriginalnijih sastava današnjice koji nažalost puno više gostuje po europskim festivalima i dvoranama nego na domaćem terenu, a mlada splitska kantautorica Lovely Quinces u posljednjih je par mjeseci očarala sve koji prate kantautorsku scenu.

Koncert u petak, 12. travnja u dvorani Gorgona, počinje točno u 20.10 sati.

Ulaznica iznosi simboličnih 15 kuna kojom podržavate same izvodače sa 75 posto i promociju sljedećeg koncerta sa 25 posto iznosa. Svi koji nisu u mogućnosti doći na koncert, mogu pratiti izravan prijenos na Radio Sljemenu ili video live stream-u.

Projekt MIMO predstavlja kvalitetnu, autentičnu i originalnu glazbu, marljivo stvaranu mimo etera, s ciljem upoznavanja šire javnosti s kulturnim bogatstvom i raznolikošću glazbene scene u Hrvatskoj. Hrvatski radio i udruga Vibra proljetnim ciklusom od osam koncerata u Muzeju suvremene umjetnosti, s izravnim prijenosom na radiju Sljeme, otvaraju vrata medijskog prostora za šesnaest domaćih izvođača. Također, koncerti će biti snimani i dostupni u live streamu na stranicama projekta, za što će se pobrinuti učenici Grafičke škole Zagreb. Proljetni ciklus MIMO koncerata u dvorani Gorgona Muzeja suvremene umjetnosti trajat će od 1. ožujka do 7. lipnja, svakog drugog petka s početkom u 20 sati.


Povezano