Japandroids u Zagrebu!

petak, 07.09.2012. - subota, 08.09.2012.
japandroids_630

Japandroids će otvoriti jesenski program u organizaciji Žednog Uha u novouređenom Purgeraju, u parku Ribnjak, koji postaje dio novog koncertnog prostora pod imenom NKC Park.

Grupa je osnovana 2006. godine, a u svojoj glazbi sjedinjuju sitrovost, noise i energiju. Iako su u početku htjeli dodati trećeg člana u ulozi pjevača, Brian King (gitara) i David Prowse (bubnjevi) odlučili su podijeliti vokalne dionice i nastupati kao duo. Već prvim albumom, Post-nothing, postaju miljenici kritike i dio su mnogih lista najboljih albuma izdanih te godine. U promociji tog albuma održali su preko 200 koncerata, a poznati su po energičnim i žestokim nastupima.

U sklopu ove turneje promoviraju nedavno izašli drugi album, Celebration Rock, koji je naišao na jednako dobar prijem. Prvi singl s tog albuma, The House That Heaven Built, izašao je 25. svibnja.

Cijena ulaznica je 65 kuna u pretprodaji, 80 kuna na dan koncerta. Ulaznice je moguće kupiti u Rockmarku i Dirty Old Shopu. Posjetitelji koji nisu u mogućnosti kupiti ulaznice u Zagrebu mogu ih i naručiti preko stranica Dirty Old Shopa.

Također, ulaznicu možete osvojiti i na našem nagradnom kvizu


Povezano