It’s my party…

petak, 28.02.2014. - subota, 01.03.2014.
potlista_rodjendan_630

Prošlo je pet godina od kada se ekipa nekadašnje emisije na Radio Studentu odlučila reinkarnirati na internetu. Od tada je napisano oko 1200 recenzija i gomila drugog sadržaja, prvotna petorka se proširila za 10-ak ljudi, a svake godine krajem veljače/početkom ožujka slave rođendan s dragim prijateljima i čitateljima.

Prošle je godine rođendanska zabava održana u vidu koncerta, a nema razloga da se to ne ponovi i ove godine. Mjesto je isto – Attack!, datum je 1. ožujka, a nastupit će pet izvođača: My Buddy Moose, The Marshmallow Benchwarmers, Gods Of Chaos, Esc Life i Sleepyheads. Nakon koncerta glazbu će puštati Ivan Ramljak sa svojim poznatim programom Moovare. Plakat za rođendan je izradio mladi umjetnik Miron Milić.  

Koncertna proslava rođendana tek je jedan od poklona povodom petogodišnjeg rada, kažu iz potliste: “Nedavno smo objavili i prvi video u sklopu našeg novog projekta, pot.tv-a. Polusatni video donosi nastup grupe Analena u legendarnom bivšem Kozmo studiju, kao i intervju s bendom. Isto tako, ovih dana ćemo objaviti i treće izdanje Kompota, digitalne kompilacije koja obuhvaća najbolja regionalna izdanja u prošloj godini. Prvi Kompot, berbu 2010. smo objavili prije tri godine, a drugi, berbu 2012. prije godinu dana”.

Upad na rođendansku proslavu u Attack 1. ožujka iznosi 35 kuna.Povezano