Hardcore punk i metal

četvrtak, 25.10.2018. - petak, 26.10.2018.
udar_groma_630

Peto izdanje festivala Udar groma odvija se i ove godine u prostorima kluba Mala Scena Hrvatskog doma u Karlovcu. Ove godine u Karlovac dolaze izvođači kojima će u najvećoj mjeri ovo biti premijerno predstavljanje na Maloj Sceni uz standardnu lokalnu podršku.

Prošlogodišnja praksa podjele festivala na hardcore punk i metal večer pokazala se kao pun pogodak pa će tako i ove godine prve večeri, u petak, 26. listopada, na Sceni nastupiti pulski screamo hardcore band DJ and the Wootchyak, zagrebačko/karlovčko/sisački hardcore punkeri Shin, blackend crusteri Namet, 80s pankeri iz Zagreba UBT, povratnički metal punk noise trio, Kevlar Bikini iz Zagreba i domaći Tahijevi Kmetovi

Drugu večer, 27. listopada rezerviranu za metal glazbu, u Karlovac iz Rijeke stižu provjereni prvaci “ča metala” PMC i techno death bend Omnivore, zagrebački speed thrasheri LIV, varaždinski grajnderi Gemišt i sveprisutni čakovečki Bezdan.

Udar groma uz koncertne večeri i ove godine imat će popratni program: distribucije vinila, fanzina i drugih “uradi sam” proizvoda.


Povezano