Bučna noć

petak, 23.01.2015. - petak, 23.01.2015.
marshmallow_630

U subotu, 24. siječnja, u klubu Exit u Osijeku nastupit će zagrebački bendovi The Marshmallow Notebooks, Benchwarmers i (The) Lesser Men. Početak koncerta je u 22 sata, a cijena ulaznice iznosi 25 kuna.

Benchwarmers su četveročlani college rock bend iz Zagreba osnovan 2012. godine. U njihovom distorziranom pop zvuku se osjete utjecaji alternativne scene devedesetih godina odnosno bendova poput The Lemonheads, Dinosaur Jr, Pavement i Superchunk. 2013. godine su izdali debi album Define Success koji se našao na listama najboljih albuma mnogih regionalnih portala. 

The Marshmallow Notebooks (prije znan kao Marshmallow) je indie pop projekt pjevača i tekstopisca Matije Habijaneca. Pod imenom Marshmallow, Matija je napisao, snimio, producirao i izdao 13 albuma, a prvi album pod imenom The Marshmallow Notebooks je izašao 2013. godine i pokupio je hvalospjeve kritičara i publike. 

The Lesser Men je tročlani indie rock bend iz Zagreba čiji su članovi svirali u bendovima poput Mutual Of Omaha, The Moody Brooders i Casual Elvis. Njihov prvi album Vacation Freeze je izašao u studenom ove godine i našao se u društvu bendova poput VVhile i Ti na listama najboljih regionalih albuma. 


Povezano