The Bambi Molesters na filmu

ponedjeljak, 28.03.2011. - ponedjeljak, 28.03.2011.
THE BAMBI MOLESTERS_500

Snimanje filma zakazano je za utorak, 29. ožujka u 21 sat. The Bambi Molesters će tom prilikom svirati u proširenom sastavu. Pridružit će im se dugogodišnji suradnik i producent  Chris Eckman, ujedno član skupine The Strange kao i gosti iz Velike Britanije The Penny Black Remedy s kojima su nedavno rasprodali jedan od najprestižnijih klubova u Londonu – The Luminaire, a film ujedno najavljuje novu zajedničku turneju. Ovaj bend kritika često kategorizira kao zemljotresnu mješavinu ska, bluesa i rock ‘n’ rolla.

Režija ovog koncertnog filma povjerena je Marcu Littleru kojeg su članovi grupe upoznali na jednoj od svojih turneja u Frankfurtu. Marc je tada bio na početku karijere, a desetak godina kasnije, kao već etablirani europski režiser filmova i spotova brojnih izvođača, snimio je spot za pjesmu As the dark wave swells s istoimenog albuma. Littleru će se na snimanju pridružiti Philip Koepsell, majstor fotografije i dugogodišnji suradnik. Film će trajati 90-ak minuta tijekom kojih će The Bambi Molesters odsvirati sve poznate i neke manje poznate pjesme u novim aranžmanima.

Svoju reputaciju glavnih faca u svijetu surf rocka, The Bambi Molesters su izgradili albumima Dumb loud hollow twang, Intensity! i Sonic bullets: 13 from the hip koji je objavljen za dvije eminentne etikete Big Beat i Warner Music. Niz uspješnica nastavljen je i novim albumom As the dark wave swells koji su glazbeni kritičari inozemnih i domaćih relevantnih medija opisali samim superlativima. Objavila ga je renomirana europska etiketa Glitterhouse Records. Osim osvojenog Porina za najbolju instrumentalnu izvedbu u 2010, našli su se i u utrci za europsku nagradu IMPALA – European Independent Album of the year.

Ulaznice za zagrebački koncert možete nabaviti po cijeni od 65 kn u Rockmarku i Dirty old shopu. Na ulazu će im cijena biti 80 kn.

Na našoj nagradnoj igri poklanjamo 2×2 ulaznice za koncert.  


Povezano