Psychedelic Room: Part II

četvrtak, 15.09.2011. - petak, 16.09.2011.
Psychedelic Room_500

Ciklus projekata Dispozitivi izvedbe u 2010. i 2011. godini kroz nekoliko sadržajno različitih proizvodnih strategija te medijski transformativnih oblika javnih prezentacija, istražuje modalitete i topologije izvedbenih normi u kazalištu i plesu, baveći se modelima njihovih finalnih kontekstualizacija i kodiranim nainima javnog i umjetničkog djelovanja. U procesu suradničkog istupanja u drugačije ekonomije produkcijske vidljivosti te razmišljajući o relevantnosti preoblikovanja koreografskih uloga i topologija te načina njihove medijacije, Dispozitivi izvedbe otvaraju mogućnost transformacije izvedbenih procedura u novo mjesto kreacije.

Ciklus generira više različitih izvedbenih i interdisciplinarnih projekata. Tijekom  2010. godine autori su predstavili audio-video instalaciju Che Bella Voce! te drugi u nizu projekta Tobacco & Leather, Fall Winter 2010.

Treći u nizu projekata, Psychedelic Room: Part II nastavlja  ciklus istraživanjem topologija artificijelnog, overexposed i mediascape koncepata i načina na koji oni oblikuju naše vlastito umjetničko iskustvo.

Autorica i koreografkinja je Željka Sančanin dok su izvođačice, osim nje, i Maja Marjančić te Nives Sertić.       

Predstava je na rasporedu 16. u 17. rujna u 20 sati. Ulaznice možete rezervirati na to@kombiniraneperacije.hr ili na broju  091 7863 384.

 


Povezano