Dočaravanje specifičnog

subota, 20.12.2014. - subota, 20.12.2014.
brujanje_grada2_630

Brujanje grada, epizoda 1: T.E.K. višedimenzionalna je i višežanrovska predstava koja se služi dokumentarnim, igranim, plesnim i pjevnim elementima kako bi dočarala prostor i vrijeme jednog dijela Zagreba, njegov povijesni razvoj te mogućnost i značajke danas. Ukoliko u poštanskom sandučiću nađete pozivnice, potvrdite svoj dolazak putem adrese elektroničke pošte. Prethodna najava je obvezna i obvezujuća zbog ograničenog broja sjedala.

Predstavu izvode Boris BakalNikolina ButoracDora KokoljNikolina KomljenovićVesna MačkovićNikša MarinovićJelena MesarVeno MušinovićAnja PletikosaLeo Vukelić.

Brujanje grada je novi intermedijalni projekt Bacača sjenki, odnosno hibridno kazališno-antropološko-urbanističko i sociološko istraživanje javnih prostora grada Zagreba. Osim što je sve što je, Brujanje grada na dulje vrijeme okuplja najširolikije kreativce, mislioce i ljude izvanrednog smisla za humor. Svakodnevnim višemjesečnim promišljanjem, probama, predavanjima, terenskim radom i neformalnim druženjima grupa je stvorila malu interaktivnu mapu svojih odnosa i u nju upisala okamenjenu i pokretnu koreografiju jednog prostora u Zagrebu.

Predstava će biti izvedena u nedjelju, 21. prosinca, u Knjižnici Bogdan Ogrizović, s početkom u 20 sati.


Povezano