Kultura u kvartu Kantrida: Kino pod zvijezdama

Rijeka, 3. Maj
četvrtak, 31.08.2023.
murina630 Murina (2021), r. Antoneta Alamat Kusijanović

Građanska inicijativa Kantrida GIK u suradnji s Udrugom Orehović u sklopu svog cjelogodišnjeg programa Kultura u kvartu Kantrida, nastavlja sa ljetnim djelom programa pod nazivom Kino pod zvijezdama. Na drugom izdanju Kina pod zvijezdama koje će biti održano u četvrtak, 31. kolovoza u 20 sati na platou ispod sportske dvorane 3. Maj gostuje inkluzivni program udruge Filmaktiv — Film svima projekcijom filma Murina, redateljice Antonete Alamat Kusijanović, nagrađenog i na festivalu u Cannesu. Film je prilagođen gluhim i nagluhim te slijepim i slabovidnim osobama.

Uz projekciju filma Murina bit će održane izložba i radionice lokalnih umjetnika i kreativaca pod nazivom Kreativni kutak Kantride od 18:00 do 19:30 na platou ispod sportske dvorane 3. Maj. Ulaz na sve aktivnosti Kulture u kvartu Kantrida je slobodan.

Program Kultura u Kvartu se provodi uz podršku Grada Rijeke, a Film svima 2023 uz podršku Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, Grada Rijeke i Hrvatskog audiovizualnog centra.


Povezano