Karlovac pleše!

srijeda, 29.08.2012. - subota, 01.09.2012.
karlovac_dance_festival_630

Drugi Karlovac Dance Festival bit će održan od 30. kolovoza do 2. rujna u prostoru karlovačkog Veleučilišta. Ovaj put festival neće djelovati na više lokacija, no s druge strane, ove su godine pojačali interakciju s publikom koja bi u konačnici trebala najviše profitirati. Fokus festivala je na edukaciji gledatelja pa će se tako zainteresirani moći prisustvovati zanimljivim predavanjima o plesu i plesnoj kritici. Poseban naglasak stavljen je i na ukazivanje potrebe za izvedbenim prostorom za plesne predstave u gradu Karlovcu.

Karlovčani će imati priliku pogledati nekoliko sjajnih plesnih predstava s plesačima iz Hrvatske, Njemačke, Velike Britanije, Francuske i Meksika, poslušati zanimljiva predavanja te sudjelovati na otvorenim raspravama ili pohađati vrlo vrijedne radionice. Publika će također moći pogledati i nekoliko projekcija filmova iz područja suvremenog plesa.

Organizator festivala je Centar za plesnu i izvedbenu umjetnost F.R.E.E. D.A.N.C.E. iz Karlovca, na čelu s direktoricom festivala Melitom Spahić Bezjak

Raspored izvedbi, radionica i popratnog programa pronađite ovdje


Povezano