Streaming suradnje

Transmittance #2.5 online je projekt i telematski preformans Maje Delak i Luke Prinčiča kojem možete prisustvovati 21. lipnja u 20 sati.

luka_princic_maja_delak_transmittance_630

U petak, 21. lipnja, u 20 sati, umjetnički tim u sastavu Loup Abramovici, Claudia Fancello, Matija Ferlin, Janez Janša, Maja Smrekar i Maja Šorli sudjelovat će u online projektu Transmittance #2.5 Maje Delak i Luke Prinčiča koji istražuje lokalnu, globalnu, umreženu i emitiranu suradnju. 

Odabrana grupa performera, vizualnih umjetnika, glazbenika i kompjuterskih programera upustit će se u online razgovor sa zainteresiranom publikom i istražiti mogućnosti streaminga, emitiranja i virtualne prisutnosti stvarajući nove tipove izvedbe i publike. Fokusiran na kritičke i društveno osviještene umjetničke jezične prakse, ovaj je rad temeljen na postavljanju pitanja o tijelu, sebstvu, tehnologiji i društvu, a sve s ciljem iniciranja nedualističkih perspektiva.

U ovo trosatno putovanje možete se uključiti preko HTML5 pretraživača, najbolje Firefox ili Chrome, putem stranice ili na samom mjestu događanja, u ljubljanskom MSUM-u.

Transmittance #2.5 producirao je ljubljanski zavod Emanat, za programiranje je zadužen Jakob Leben, dizajn svijetla potpisuje Urška Vohar, a izvršna je producentica događanja Saša Rakef. Projekt će biti izveden u sklopu sedmog slovenskog Trijenala suvremene umjetnosti koji se održava od 20. lipnja do 29. rujna.

Emanat / M.M. 

Objavljeno
Objavljeno

Povezano