Rentaj Anđela

Do 8. veljače traje akcija Rentaj anđela udruge Blank_filmski inkubator kojom se želi ukazati na potrebu financiranja filmske kulture mladih.

Goran_Bogan_500

Poznato je da je film u produkcijskom smislu jedno od zahtjevnijih i skupljih umjetničkih područja što je početnicima često velika prepreka u ostvarivanju svog prvog filmskog koraka. Kako bi im materijalnim i ljudskim resursima pružili šansu da realiziraju debitantski film i u javnosti osvijestili potrebu za ulaganjem u filmsku kulturu mladih, neprofitna udruga Blank_filmski inkubator iz Zagreba i ove godine organizira donacijsku akciju Rentaj anđela.

Akcija funkcionira po principu licitiranja Blankovih Anđela, osoba iz javnog života poput Gorana Bogdana, Nere Stipčević, Gordana Kožulja, Enisa Bešlagića, Ivane Brkljačić i dr. Oni su se naime odlučili pred Valentinovo, 11. veljače, pokloniti dva sata (od 20 do 22 sati) osobi koja ponudi najvišu cijenu, u javnom prostoru, u užem centru Zagreba, a koji definira udruga Blank. Početna ponuda za Anđela je 100 kn, a povećanje ponude je 50 kn. Svoju ponudu možete dati još do 8. veljače.     

Objavljeno

Objavljeno

Povezano