Mediji na drukčiji način

Komuna, udruga studenata novinarstva i komunikologije organizira četvrti simpozij posvećen kulturi medija. 

mediji_na_drukciji_nacin_630

Studenti novinarstva i komunikologije s Hrvatskih studij, udruženi u studentsku udrugu Komuna, 3. svibnja u 10 sati na Znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj, organiziraju četvrto izdanje simpozija Mediji na drukčiji način. Kako kažu, cilj ovog simpozija jest pružiti priliku studentima novinarstva i komunikologije da izlože svoje radove i tako krenu s afirmacijom ne samo u znanosti, već i medijskom prostoru.

Studenti su ovim simpozijem odlučni pokazati da su mediji samo sredstvo koje je uz dozu svijesti o njihovoj važnosti, moguće pozitivno oblikovati. Ove godine, u suradnji s Odjelom komunikologije Hrvatskih studija, na simpoziju koji će biti održan povodom svjetskog dana medija 3. svibnja, gostovat će niz predavača koji djeluju u području odnosa s javnošću. 

U sklopu ovog simpozija medijskih kultura, studenti komunikologije s Hrvatskih studija izložit će tri rada na temu komunikologije i medija. Radovi ostalih studenata  zagrebačkog sveučilišta biti će izloženi u auli knjižnice Hrvatskih studija.

Izvor: Komuna

Objavljeno
Objavljeno

Povezano