Ljeto u Šibeniku

Glavni dio glazbenog programa drugog izdanja festivala Terraneo održava se od 7. do 9. kolovoza u bivšoj vojarni Bribirski knezovi u Šibeniku.

terraneo_publika_630
Podsjećamo, tijekom premijernog festivalskog izdanja Šibenik je pohodilo preko 30 tisuća posjetitelja, a nastupilo je preko 120 izvođača raznolikih glazbenih žanrova. Ovogodišnji glazbeni program ponovno će uključivati nekoliko open-air pozornica s probranim izborom kvalitetnih stranih i domaćih izvođača te raznovrsne DJ programe u hangarima i barovima na lokaciji. 
Kako Terraneo ne čine samo tri dana odlične glazbe, već cijeli tjedan nezaboravnog ljetovanja i zabave u Šibeniku, u festivalskom kampu unutar same lokacije, posjetitelji će moći uživati od 6. do 10. kolovoza 2012. “S obzirom na prošlogodišnji veliki interes za kampiranjem, što je dokazao i rasprodani festivalski kamp, za ovu godinu pripremamo i neka iznenađenja za sve one željne kampiranja začinjenog zabavnim i edukativnim programima te cjelodnevnog kupanja i odmaranja na plažama”, napominju organizatori.    
Uz datume festivala, ono što za sada stiže iz organizacijskog tabora je informacija da od 1. veljače počinje prodaja posebnog paketa od tisuću festivalskih ulaznica po promotivnoj cijeni od 290 kuna. 
Ulaznice će se tako moći kupiti u Dirty Old Shopu (Zagreb), klubu Purgeraj (Zagreb), glazbenoj knjižari Rockmark (Zagreb), poslovnici Dallas Recordsa u Šibeniku kao i na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventima diljem Hrvatske kao i na njihovim internetskim stranicama
Objava prvih ovogodišnjih festivalskih imena očekuje se krajem veljače, a kako je na Terraneu bilo prošle godine možete čitati ovdje
Izvor: Artim

 

Objavljeno
Objavljeno

Povezano