Komunalna soba: Norac/Pavičić/Dožić

U sklopu programa Kulturpunktove komunalne sobe s triom Norac/Pavičić/Dožić razgovarali smo o njihovoj suradnji te izvedbama u različitim prostornim i produkcijskim uvjetima.

zez_pinealis_glandula_d_andrea_radmanic_fb

Autorica: Martina Kontošić

Kulturpunktova komunalna soba u svom se trećem izdanju održala 1. srpnja u prostoru Maksimirske ulice 28, gdje neformalno djeluje zajednica prijatelja, suradnika, dizajnera, umjetnika i freelancera. Kolektiv, koji čine glazbenik Branimir Norac, novomedijski umjetnik Tin Dožić i svestrana autorica Mirna Pavičić, na FacebookLive-u predstavili su uživo snimane instrumentalne loopove koje elektroničkom intervencijom tvore višekanalni zvučni krajolik. Glazbenu kompoziciju Pavičić je nadograđivala svojim analognim projekcijama.

Tim povodom, uz kraće segmente snimki sa srpanjske probe, razgovarali smo o njihovoj suradnji te izvedbama u različitim prostornim i produkcijskim uvjetima.

Kulturpunktova komunalna soba je serija muzičkih i multimedijalnih izvedbi uživo koje ugošćava redakcija portala Kulturpunkt.hr. Izvedbe su dostupne na Kulturpunktovoj Facebook stranici u kategoriji videa.

Snimanje i priprema podcasta: Martina Kontošić.
Naslovna fotografija: Andrea Radmanić, ZEZ festival 2018.
Vizual Kulturpunktove komunalne sobe: Klasja Habjan

Objavljeno
Objavljeno

Povezano