Spot on Governance

Spot on Governance je rezidencija fokusirana na pitanje regulacija i njihovu ulogu u oblikovanju političkih i održivih vizija budućnosti.

Spot on Governance fokusira se na društvene regulacije kao uvjet i sučelje političkih i održivih vizija budućnosti. Kada je riječ o pristupu resursima i predstavljanju, ili oblicima samoorganizacije, podatkovnoj suverenosti, suradnji, monopolizaciji i sudjelovanju, posvuda je potrebno ponovno usklađivanje struktura, procesa i praksi.

Od 4. do 17. prosinca 2023., 1/2/8 poziva suradnike_ce da sudjeluju u PACT-ove studije, predvorje i pozornice u njemačkom Ruhru kako bi stvorili privremenu “istraživačku zajednicu” temeljenu na interakciji različitih polja znanja. Pozivaju timove/radne konstelacije da započnu nove projekte ili nastave svoje tekuće te da dijele i dalje razvijaju svoje ideje, prakse, pitanja i dizajne transdisciplinarno s drugim akademicima, umjetnicima, praktičarima i aktivistima.

“U Spot on Governance toplo pozdravljamo istraživačke projekte iz svih područja znanosti, domena znanja i porijekla, umjetnosti i kulturnog rada, aktivizma, socijalnog rada, prakse skrbi, novinarstva i tehnologije”, zaključuju u pozivu.

Sve informacije o rezidenciji i načinu prijave možete pronaći ovdje. Rok za prijavu je 28. rujna.


Povezano