Prijava radova za Q izlog

Domino poziva na izlaganje radova kritičkog, humorističkog i alternativnog vizualnog izričaja u izlogu udruge u Petrinjskoj 38 u Zagrebu.

Jasmina i lutkice, qizlog, 2021. (detalj), FOTO: Domino arhiva

Udruga Domino poziva umjetnice_ke, umjetničke (neformalne) grupe i sve zainteresirane da se u okviru Queer Zagreb sezone 2023. prijave za izlaganje i predstavljanje svog umjetničkog rada / instalacije u izlogu udruge Domino u Petrinjskoj 38 u Zagrebu, u periodu od 16. listopada do kraja 2023. godine

Q izlogom Domino nastoji dati mjesto umjetničkim izričajima slobodne forme i sadržaja te uvesti kritički, humoristički i alternativni vizualni sadržaj u ulični puls centra grada. Iako su sadržaj i forma otvoreni, prednost se daje prijedlozima koji istražuju rubove, margine, sustavno zanemareno i nečujno te igralački pristupaju materijalizaciji i zauzimanju javnog prostora.

Uvjeti:

  • Na poziv se mogu prijaviti umjetnice i umjetnici, umjetnički (neformalni) kolektivi i svi zainteresirani;
  • Prijavljuju se maksimalno dva prijedloga;
  • Honorar za realizaciju rada je 300 eura brutto 2;
  • Domino pruža produkcijsku pomoć, promociju i dokumentaciju rada;
  • Po završetku izložbe rad preuzima autor_ica;
  • Prostorna ograničenja izloga: visina: 155 cm, širina: 150 cm, dubina 66 cm.

Kratki životopis (do 800 znakova), zajedno s konceptom rada i vizualnim rješenjem potrebno je poslati na mail s naznakom “Q IZLOG”.

Rok za slanje prijave je petak, 22. rujna, do kraja dana.

Pozivom će biti odabrana:e 2 umjetnika:ce / kolektiva koji će biti obaviješteni i mailom. Rezultati će biti objavljeni 29. rujna (petak) 2023. na www.thisisadominoproject.org i profilima Domina na FB i Instagramu.

Prethodna izdanja potražite na poveznici.


Povezano