5. UPSET ART FEST

Festival umjetnosti i inkluzije osoba s invaliditetom prima sve prijavljene nastupe, izložbe, prezentacije, koncerte, performanse, kao i sve digitalne materijale.

Centar za kulturu Trešnjevka poziva sve udruge, pojedince – umjetnike, amatere i profesionalce na sudjelovanje na petom po redu UPSET ART festivalu umjetnosti i inkluzije osoba s invaliditetom.

“Do sada smo imali brojne radionice, koncerte, predstave, performanse, karaoke zabave, video prezentacije, izložbe, sajmove i brojne druge aktivnosti – te vas pozivamo da se uključite i pridružite našem inkluzivnom programu”, poručuju organizatori.

Sudionicima je osigurana sva raspoloživa (tehnička, prostorna, ljudska i druga) podrška u prezentaciji umjetničkih i drugih radova, kao i podjednaka i transparentna financijska potpora.

Kao primarno inkluzivan program, UPSET ART svake godine prima sve prijavljene nastupe, izložbe, prezentacije, koncerte, performanse, kao i sve digitalne materijale – bez obzira jesu li te umjetničke radove stvorili pojedinci ili grupe, osobe s invaliditetom ili oni “bez” invaliditeta.

Poziv je otvoren do 1. listopada 2023. godine, a prijaviti se možete ispunjavanjem prijavnice.

Peti UPSET ART festival umjetnosti i inkluzije osoba s invaliditetom održati će se 11. i 12. studenog 2023. godine u Centru za kulturu Trešnjevka.

Više informacija potražite na mrežnim stranicama ili kontaktiranjem voditelja festivala.


Povezano