Voditelj_ica glazbenog programa

MKC zapošljava voditelja_icu glazbenog programa s prethodnim iskustvom, a koji_a će osmišljavati i provoditi projektne aktivnosti.

Multimedijalni kulturni centar u Splitu raspisuje natječaj za radno mjesto voditelja_ice glazbenog programa s prethodnim radnim iskustvom od minimalno godinu dana. Odabrani kandidat_kinja bit će zaposlen_a na puno radno vrijeme i radni ugovor na određeno.

Opis posla podrazumijeva predlaganje aktivnosti ravnatelju i Upravnom vijeću MKC-a, praćenje razvoja polja i osmišljavanje projekata, povezivanje s vanjskim i unutarnjim suradnicima_cama, vođenje programa i tribina te svakodnevno izvještavanje o radu.

Uvjeti za prijavu na radno mjesto glase:

  • završen prvostupnički, diplomski ili doktorski studij
  • mogućnost kreiranja raznolikog i umjetnički relevantnog programa koji odgovara interesima šire zajednice i promovira ustanovu kao centar inovativnih suvremenih kulturnih događanja
  • iskustvo u produkciji i koordinaciji glazbenih programa
  • interes za praćenja trendova u glazbenoj produkciji i njihove implementacije u program
  • poznavanje engleskog jezika na C1 razini

Prijave se šalju mailom, a trebaju sadržavati dokaz o stečenoj stručnoj spremi, radnom iskustvu, životopis, motivacijsko pismo, prijedlog godišnjeg glazbenog programa i dokaz o nekažnjavanju. Dodatnu dokumentaciju čine preporuka bivših poslodavaca i potvrde o edukacijama. Nakon prijave slijedi intervju i provjera sposobnosti o kojoj će odabrani kandidati_kinje biti naknadno obaviješteni.

Više detalja o natječaju možete pronaći ovdje.

Rok za prijavu je 15. srpnja.


Povezano