Poslovi na Muzičkom biennalu Zagreb

MBZ otvorio je natječaj za dva radna mjesta: izvršnog direktora_icu i producent_icu.

mbz3 FOTO: Vedran Metelko

Muzički biennale Zagreb, festival suvremene glazbe, traži nove suradnike za organizaciju i produkciju 33. festivalskog izdanja 2025. godine: izvršnog direktora/direktoricu i producenta/producenticu. 

“Muzički biennale Zagreb je međunarodni festival suvremene glazbe koji se održava svake druge godine u travnju i tijekom svog trajanja (najčešće tijekom osam dana) na brojnim gradskim lokacijama prezentira bogat program (nekoliko produkcija dnevno) različitih formata i oblika, od simfonijskih orkestara i komornih ansambala, eksperimentalnog glazbenog teatra, suvremenog plesa, jazza, elektronike pa sve do alternativne glazbene scene. Muzički biennale Zagreb vezan je i uz druge umjetnosti i srodne discipline, a upravo je to razlog zbog kojeg je zauzeo izniman i dobro profiliran prostor na hrvatskoj i regionalnoj kulturnoj sceni. Umjetnički ravnatelji 33. MBZ-a su skladatelji Tomislav Oliver, Ivan Josip Skender i Davor Branimir Vincze“, stoji u natječaju kojeg možete pronaći ovdje.

Za prijavu je potrebno poslati CV s popisom dosadašnjeg iskustva na sličnim poslovima, motivacijsko pismo te barem jednu preporuku poslodavca ili suradnika na e-mail adresu.

Rok za prijavu je 3. studeni.


Povezano