Škola medijske kulture “Dr. Ante Peterlić”

Otvorene su prijave za novo izdanje edukacije koja se održava na tri lokacije - u Karlovcu, Puli i Osijeku.

Ovogodišnje izdanje Škole medijske kulture “Dr. Ante Peterlić” održava se na čak tri lokacije. Nakon više od 15 godina održavanja Škole na sjeveru Hrvatske, Karlovac će imati priliku po prvi put ugostiti polaznike, voditelje i predavače od 17. do 25. kolovoza 2024. Nakon toga Škola seli na drugo pulsko izdanje u periodu od 26. do 30. kolovoza 2024. Po prvi puta održava se i osječko izdanje Škole, od 23. do 27. listopada 2024.

Obrazovni program ŠMK “Dr. Ante Peterlić” namijenjen je nastavnicima, odgajateljima, voditeljima filmskih i videodružina, kinoklubašima, studentima, kao i svima zainteresiranima za učenje o filmu i razvijanje potrebnih vještina za prenošenje znanja.

Svi polaznici Škole u Karlovcu moći će birati između seminarskih programa, odnosno prvog i drugog seminarskog stupnja ili pak upisati neku od 18 radionica (igrani, dokumentarni, eksperimentalni ili animirani film, kamera i snimanje, montaža, fotografija, podcast, scenarij, dramska pedagogija, vizualni efekti, televizijska reportaža, glazbeni videospot, postprodukcija zvuka, sadržaj za društvene mreže, Ples – Pokret, ples, prostor, Mediji u školi – filmska i radijska grupa u školi i razvoj projekta).

U Puli se polaznici ove godine mogu prijaviti na seminarski stupanj ili na neku od sedam radionica (igrani, dokumentarni, eksperimentalni ili animirani film, kamera i snimanje, montaža i glazbeni videospot).

Uvjete sudjelovanja u karlovačkom dijelu programa možete pronaći na sljedećoj poveznici, a za pulski na ovoj poveznici.

Prijave za pulsko i karlovačko izdanje Škole su otvorene do 25. lipnja.

Više informacija o osječkom izdanju očekujte uskoro na internetskoj stranici ŠMK “Dr. Ante Peterlić”.


Povezano