Antijunakinje

ponedjeljak, 11.04.2016. - ponedjeljak, 11.04.2016.
ostovic_630

Povod razgovoru nedavno je objavljena “antologija” njezinih radova nazvana Antijunakinje (Vedis i Ogranak Matice hrvatske Senj, 2016.). Zrinka Ostović stripovsku je karijeru započela početkom devedesetih, najprije u Večernjem listu, potom u specijaliziranom ženskom časopisu Kareta, a nakon toga njeni su se crteži razlili po raznim revijama, pridonoseći životu medija koji je tijekom tog desetljeća bio na koljenima. Objavljivala je stripove u francuskim, američkim i britanskim časopisima, sudjelovala na bijenalnim izložbama ženskog stripa u Ferrari i samostalnim izložbama u Zagrebu i Chicagu, radila na brojnim stripovima za djecu, bila uvrštena u zbornike i antologije, radila na slikovnici za slijepe te projektu multisenzorskih izložbi.

Na ovoj tribini, u utorak, 12. travnja u 19 sati, uz podršku urednika i izdavača Veljka Krulčića i voditelja tribine Matka Vladanovića, Zrinka Ostović pripovijedat će o Antijunakinjama, devedesetima, dječjim pravima, edukativnoj umjetnosti i autoironiji u crtežu.

Проведи ночь в спальне у прекрасной индивидуалки Уфы где будет крутой секс : классика, анальный секс, кунилингус и эротический массаж.


Povezano