Partnerstvom do dobrog upravljanja

utorak, 10.02.2015. - srijeda, 11.02.2015.
civilno_drustvo_630

Radionica će se održati 11. i 12. veljače u Hrvatskom domu od 10 do 14 sati, a tema se odnosi na jačanje uloge lokalnih udruga u društvenom razvoju kroz ostvarivanje javno-civilnog partnerstva kako bi se osiguralo transparentno i održivo upravljanje povijesno kulturnom baštinom – Zvijezdom, a namijenjena je udrugama i lokalnoj samoupravi.

Radionica se odvija u sklopu projekta Partnerstvom do dobrog upravljanja čiji je cilj ojačati kapacitete lokalnih organizacija civilnog društva putem edukativnih radionica i stvaranjem alata za aktivno uključivanje građana. Projekt se odvija putem niza radionica i javnih debate u kojima će svi zainteresirani dionici imati priliku sudjelovati u transparentnom i odgovornom pristupu stvaranja i revitalizacije Zvijezde.

Radionicu će voditi dugogodišnji djelatnik u kulturi te aktivist na društvenim temama, Davor Mišković iz riječke organizacije Drugo more. Broj mjesta je ograničen, pa se svi zainteresirani mole da svoju potvrdu dolaska s imenom i prezimenom te kontaktom dostave putem elektroničke pošte najkasnije do utorka, 3. veljače.


Povezano