Operacija

četvrtak, 12.12.2013. - subota, 14.12.2013.
planet_magazin_630

Tijekom dva dana moći ćete vidjeti kako novouređeni prostor male scene izgleda kao izložbeni prostor, scenski prostor za predstave i performanse, prostor za video i filmske projekcije, te koncertni/party prostor za koje je prvenstveno i namijenjen. Na događanju čiji je fokus javni dokument i promocija potreba cijele lokalne nezavisne scene bit će predstavljeni i programi dugogodišnjih organizatora događanja u nezavisnoj kulturi kao i mnogi mladi, perspektivni, ali i afirmirani karlovački izvođači i umjetnici. 

U petak, 13. prosinca, možete pogledati izložbu Nezavisno oko Carpe Diema i Izvan fokusa, projekciju filma Demokracija za 5+, video priručnika za mlade aktiviste (udruga Domaći), performersku skupinu KAMP s predstavom U prolazu te Jam session na kojem nastupaju Wanderlust (rock), Absortick (melodic metal), Me As Well (punkrock/hardcore) i Lizards Exist (space rock).

U subotu, 14. prosinca, pogledajte projekcije filmova Tobo i večeras u našem gradu: Najbolje s Four River Film Festivala Kinokluba Karlovac, Flashbulb Memory, suvremenu plesnu predstavu Free Dance-a, projekcije plesnih video filmova i videa prikazanih u sklopu Festivala suvremenog plesa i izvedbenih umjetnosti Karlovac Dance Festival te večer elektroničke glazbe s presjekom aktualnih klupskih žanrova kao što su house, techno i drum and bass uz interaktivnu vizualnu podlogu. 

Cjelokupan program potražite ovdje.


Povezano