Napušteni karlovački prostori

petak, 29.04.2016. - petak, 29.04.2016.
Pavle_Kocanjer_Luscic_630

U subotu, 30. travnja u 20 sati u Infoshopu Karlovac (MUZA, Haulikova 22, 1.kat) karlovački fotograf i snimatelj Pavle Kocanjer predstavlja svoj posljednji projekt, Abandoned Karlovac. Riječ je o projektu koji se sastoji od videa, fotografija i foto fanzina eZINe #2 koji govori o više napuštenih prostora u gradu Karlovcu kao što su vojarna Luščić, vojarne na trgu bana Josipa Jelačića, željeznički kolodvor.

U sklopu predstavljanja projekta posjetitelji će moći pogledati film Abandoned Karlovac, a uz izložbu fotografija biti će riječi o ideji za izradu tiskanog foto fanzina.

Pavle Kocanjer, student je Akademije dramske umjetnosti. Od malih nogu bavi se fotografijom, snimanjem i montažom, Radio je na brojnim projektima i javnim događanjima, iza  sebe već ima čitav niz video uradaka, suradnji s udrugama, organizacijama i tvrtkama, U slobodno vrijeme bavi se skejtanjem,a sa svojim bendom Left to Starve bilježi zapažen uspjeh na pank sceni koji je zaokružen i velikom europskom turnejom krajem prošle godine. Izdaje foto eZINe.

U suradnji s autorom predstavljanje projekta provodi KA-MATRIX – udruga za društveni razvoj.


Povezano