Modeli građanske participacije

utorak, 29.11.2016. - utorak, 29.11.2016.
moje_mjesto_u_zajednici_630

U sklopu projekta Moje mjesto u zajednici, u srijedu, 30. studenog u 12:30 sati u vijećnici na adresi Park Stara Trešnjevka 2, trešnjevačka udruga K-zona predstavit će iskustva i rezultate akcija namijenjene povećanju participacije građanki i građana u razvoju lokalne zajednice na Trešnjevci sjever.

Bit će predstavljeno 10 ključnih savjeta stanovnica i stanovnika Trešnjevke sjever koji su proizašli iz preko 900 glasova građana prikupljenih u akcijama koje je udruga K-zona provela od lipnja ove godine, a tiču se poboljšanja kvalitete života u spomenutom kvartu. 

U svrhu poticanja dijaloga među raznovrsnim akterima na području Trešnjevke sjever te uspostavljanja suradnje pri planiranju daljnjih aktivnosti za implementaciju potrebnih poboljšanja, K-zona će predstaviti i prijedloge inovativnih rješenja u ovoj gradskoj četvrti koje planira provoditi u 2017. godini. 

Pozivaju se građani/ke da se pridruže i pruže podršku u nastojanjima da Trešnjevka sjever postane prvi zagrebački kvart u kojem se osnažuje participacija lokalne zajednice po uzoru na progresivne europske gradove.

Više detalja potražite na službenoj stranici.


Povezano