10/10 Prostora Plus

petak, 14.12.2012. - subota, 15.12.2012.
prostor_plus_svjetlo_630

Prostor Plus u subotu, 15. prosinca s početkom u 20 sati u Savezu udruga Molekula, organizira prezentacija projekta 10/10 Prostora Plus, u sklopu kojeg će biti predstavljena nova internetska stranica s mogućnošću kronološkog putovanja kroz prošlost udruge. Nakon prezentacije slijedi zabava za sve u Molekuli.

“Tražeći načina da se okupimo i stvaramo bili smo na mnogim mjestima. Olakšanja nismo osjetili. Bili smo i na Trsatskim stubama. Odlazili u Kurzschluss kako bi shvatili da smo Dobrodošli u Rijeku. Tražili Heroine da nas izvuku od Proklizavanja. Pokušali Rentat Deltu, da bismo našli prostora za razno. Odvukli se u Arhiv, uvukli se u WARP i atomizirali Molekulu. Vidjeli da razno može biti Varijete. I fantazirali je li Ovo predstava za sedam izvođača i publiku. Tražeći našli smo se. Hvala svima koji su više od desetljeća s nama gledali, tražili, posrnuli, dijelili, uvažavali i učili, koji su se s nama družili i propitivali. Ovo je Prostor plus”, napisala je ovom prigodom Mila Čuljak

U programu će sudjelovati: Petra Corva, Jasmina Čavrak, Marko Čavrak, Mila Čuljak, Kate Foley, Sanja Gergorić, Jelena Germuth, Vladimir Ježić, Jelena Lopatić, Ivana Kalc, Marko Kalc, Tanja Kalčić, Antonio Kiselić, Marija Maksimović, Nives Soldičić, Gordana Svetopetrić i Žak Valenta.


Povezano