Zadnji taktovi Zvuka sobice

petak, 31.08.2012. - subota, 01.09.2012.
zvuk_sobice_630

Zvuk sobice emisija je Radija Student koja je s emitiranjem počela 2007. godine. Uz vrhunsku selekciju hipsterskog indieja, srcedrapajućeg ema, ljute pankčine, opskurne garaže i sličnog, petkom popodne na radiju ste mogli slušati i nastupe aktualnih hrvatskih, ponekad čak i stranih underground bendova. Pet godina i nekoliko uredničkih postava kasnije, Zvuk sobice ide u mirovinu, a David, Marko, Davor, Lovro i Petra pozivaju vas na oproštaljku uz neke od bendova koji su nastupali na emisiji. 

Ovom prilikom u Močvari sviraju Peach Pit, zagrebački math/noise trojac s dugogodišnjim stažem na sceni, Storms iz Zagreba koji us svoj prvi live nastup ikad odradili u Zvuku sobice, da bi potom njihov instrumentalni rock pomeo je sve pred sobom te Marshmallow na čelu s Matijom Habijancem, koji se na pozornicu vraćaju nakon duže koncertne stanke. 

Pozdrav Zvuku sobice u Močvari će uputiti još i KinoKlub koji su u u ovoj emisiji nastupili u davne dane i pod imenom Ajmo Klinci, Tanker – moćan i razarajući bend veterana noise rock scene te Sentence, grupa sastavljena od bendova sa zagrebačke i kutinske hardcore scene, žensko/muški HC stroj koji u zadnjih par godina neumorno reda koncerte.

Koncert je zakazan za 1. rujna u 20 sati u Močvari

 


Povezano