Tvrdi, ali bomboni

subota, 09.03.2013. - nedjelja, 10.03.2013.
bernays_propaganda_630

Napokon, nakon dvije i pol godine, skopski bend Bernays Propaganda objavio je novi album naslova Zabraneta planeta. U sklopu europske turneje, 10. ožujka u 21 sat nastupit će i u Zelenoj Dvorani u Zaboku.  

Album Zabraneta Planeta opisan je kao “bombon s kamenom u sredini – tko ga zagrize, slomit će zube umjesto da cucla sočnu, voćnu jezgru”. Tvrdi ritam, plesni ritmovi, odlična bas i ritam sekcija, sramežljiva gitara koja šalje kratke i rascjepkane motive kristalne čistoće i na kraju, trenutno najbolji ženski vokal ovih prostora. Energično, politički angažirano, intrigantno i savršeno za ples – sve je to Bernays Propaganda. Oni su vrhunski glazbenici i tekstopisci koji garantiraju odličnu svirku. Svoja duboka i iskrena uvjerenja prenose na publiku, nude joj izlaz iz okvira, nude joj slobodu mišljenja, nude joj odličan R’n’R.

Podršku Bernays Propagandi pružit će zagrebački Cripple and Casino, bend koji njeguje nasljeđe američkog indie-rocka. Na koncertu će predstaviti svoj novi album With high regards objavljen prošli mjesec na etiketi Moonlee Records


Povezano