Scena koja buja

utorak, 29.01.2019. - utorak, 29.01.2019.
park_sessions_630

Prva zimska Začarana Močvara održava se u srijedu, 30. siječnja od 21 sat, a predstavlja projekt Park Sessions koji okuplja kantautore/ice zagrebačke i karlovačke nezavisne scene.

Projekt je još kao srednjoškolac osmislio autor Pavle Kocanjer koji je htio pokrenuti karlovačku glazbenu scenu, a danas se proširio i na Zagreb gdje studira. U fokusu projekta su akustične live svirke koje Kocanjer dogovara, snima i montira. Počele su sa sessionima u parkovima po kojima je projekt i dobio ime, a danas su lokacije raznolike – od dnevnih boravaka, snježnih livada, mostova do vrhova zgrada ili seoskih polja. Do sada je snimljeno preko sedamdeset videa, s oko 35 različitih izvođača. 

U sklopu Začarane Močvare održava se projekcija glazbenih spotova snimljenih na različitim lokacijama, uz nastupe kantautora i kantautorica koji će se predstaviti s po nekoliko pjesama. Nastupaju Mark Elliot Chance, Ichabod, Martin Ladika, Miriam, Mar, Kozjak i The Soundset.

Začarana Močvara projekt je pod umjetničkim vodstvom Nine Romić koji donosi koncerte intimnijeg ugođaja. Ulaz je slobodan.


Povezano