Protiv glazbenih pravila

srijeda, 28.03.2018. - srijeda, 28.03.2018.
clouie_škrabica_630

U četvrtak, 29. ožujka u 20.30 sati u sklopu Booksinog glazbenog programa Škrabica nastupa Clouie iza kojeg stoji mladi kantautor Tomislav Đudarić.

Clouie je na Škrabici gostovao i prije dvije godine, na samom početku javnog bavljenja glazbom. U međuvremenu je Tomislav Đudarić odsvirao niz koncerata u zemlji i susjedstvu, bio član i nekih drugih glazbenih grupa (Svemirko) i vrijedno stvarao nove pjesme. Kako sam kaže, “nakon pauze od godinu dana ponovno uzima uzde u ruke i nastavlja s borboom protiv propisanih glazbenih pravila”. 

Nastupa ponekad sam, a ponekad sa svojim prijateljima u raznim instrumentalno-vokalnim aranžmanima. Prije mjesec dana Clouie je počeo s malom turnejom koju je nazvao “Sezona sviranja i diranja”. U Booksi će nastupiti u potpuno akustičnom izdanju.

Škrabicu uređuje i vodi Andrija Škare, a naziv je dobila zahvaljujući praksi da se ne naplaćuju ulaznice, ali se prikupljaju dobrovoljni novčani iznosi za glazbenike i glazbenice. S obzirom da je nastup akustičan, izvođače/ice se sluša u tišini, bez pričanja.


Povezano