Infekcija pomaknutim noise rockom

subota, 31.05.2014. - subota, 31.05.2014.
condominium_630

Condominium je hardcore punk infektiran dozom negativne, pomaknute noise rock vibre iskorijenjene iz stabla obitelji 90’s AmpRep bendova. Disonantni pristup sviranju gitare na tragu Grega Ginna, orajuće bass linije, primitivno bubnjanje te vokal na rubu gušenja, odlike su ovog tria koji je u početku svirao ogoljen, sirov hardcore, a sa svakim novim izdanjem sve više pokazivao sklonost za eksperimentiranjem i razbijanjem standardnih formi, što se možda najviše očituje na njihovom petom izdanju Warm Home. Većinu izdanja izdali su sami, a prošle godine su zamirisali i tijelima kultnog labela Sub Pop koji im je izbacio singl Carl i time pobudio interes za bendom van krugova hardcore punka. U Europu dolaze po prvi put, a taman pred odlazak izdali su singl Thug, kojeg će promovirati na ovoj turneji, a isto tako valjalo bi spomenuti da će na koncertu biti nabavljiv i europsko izdanje Warm Homea koji izlazi za njemački Cut The Cord That Records.

Divided Minds nedavno su se vratili s druge europske turneje, bogatiji za još jedno izdanje. Vinilno izdanje Strangers promovirat će na ovom koncertu.

Lack of Soul bluzerska je screamo/sludge mašinerija iz utrobe podzemlja Kvatrića s ovim gigom zatvara svoju prvu europsku turneju.

Koncert će se održati u nedjelju, 1. lipnja u 21.30 sati. Ulaz je 30 kuna.


Povezano